Προσοχή! Cookies χρησιμοποιούνται για την καλύτερη πλοήγηση & εξυπηρέτησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας. Συμφωνώ!

Εξυπηρέτηση Πελατών:

211 770 4601

Επιλογή με Επιλογή με

Αχάτης- Agate

Αχάτης

Δεν ειναι απλα πολύτιμος λίθος, είναι πιο δημιουργικά ριγέ από τη φύση από αχάτη, chalecedony χαλαζία που σχηματίζεται σε ομόκεντρα στρώματα σε μια ευρεία ποικιλία από χρώματα και υφές. Ως αποτέλεσμα, αχάτη συχνά βρίσκεται ως ένα στρογγυλό οζίδιο, με ομόκεντρες ζώνες, όπως τα δαχτυλίδια από έναν κορμό δέντρου.

Αχάτης εκτιμήθηκε ιδιαίτερα ως φυλαχτό στην αρχαιότητα. Ειπώθηκε για να ξεδιψάσει και να προστατεύουν από πυρετούς. Περσική αχάτη μάγοι χρησιμοποιούσαν για την εκτροπή καταιγίδες. Μια διάσημη συλλογή από 2-4000 κύπελλα αχάτη που συσσωρεύτηκε από τον Μιθριδάτη, βασιλιά του Πόντου, δείχνει τον ενθουσιασμό με τον οποίο αχάτη θεωρήθηκε. Agate κύπελλα ήταν επίσης δημοφιλής στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Η συλλογή μπολ αχάτη έγινε κοινή μεταξύ των ευρωπαϊκών δικαιωμάτων κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης και πολλά μουσεία της Ευρώπης, όπως το Λούβρο, έχουν θεαματικά παραδείγματα.

Όλες οι πέτρες είναι φυσικές και συνοδεύονται από πιστοποιητικό εγγύησης και συμμόρφωσης, σύμφωνα με την άδεια ANPC Nr. 9138 με ημερομηνία 14/01/2015.