Τρόποι Αποστολής

Tο κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά

Προσοχή: Χρόνος προετοιμασίας παραγγελίας: 2 - 3 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας για την ΕΛΛΑΔΑ διαρκεί έως 14 ημέρες από την στιγμή της αποστολής του δέματος από την έδρα μας.

Προσοχή! Ο χρόνος εκτέλεσης και της παράδοσης των παραγγελιών δεν περιλαμβάνει τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες.

Η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται στην Ελλάδα από την ACS CURIER. Η διανομή των αποστολών στην Ελλάδα γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείσθε να ενημερώνετε σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας κλπ), όπου αυτό χρειάζεται.

Σε περίπτωση που θέλετε να ενημερωθείτε για την πορεία της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Nikollabeads.com στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nikollabeads.com ή τηλεφωνικώς στο +30 210 220 4286 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 - 17:00) και να ζητήσετε τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας. Όσον αφορά την Ελλάδα, χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο αριθμό αποστολής στο site της ACS (www.acscourier.net) μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας.

Καθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα 30,000 προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση

Για παραγγελίες άνω των 65 €:

Το κόστος μεταφοράς είναι δωρεάν για όλη την χερσαία Ελλάδα. Για τα νησιωτική Ελλάδα το κόστος μεταφοράς ορίζεται στα 5 ευρώ + 1,5 ευρώ για κάθε κιλό

Για παραγγελίες κάτω των 65 € :

Το κόστος μεταφοράς είναι 5,00 ευρώ για την χερσαία Ελλάδα Για τα νησιωτική Ελλάδα το κόστος μεταφοράς ορίζεται στα 5 ευρώ + 1,5 ευρώ για κάθε κιλό

Οι αποστολές γίνονται με την μεταφορική εταιρία DPD Greece και τους κατά τόπους συνεργάτες της. Παράδοση σε 7-14 ημέρες εντός πόλης. Παράδοση σε 7-16 ημέρες εκτός πόλης. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα για το σπίτι και τον κήπο  δεν παραδίδονται σε Κυπρο.

Kόστος αποστολής δεμάτων: Από 15 μέχρι 65 ευρώ παραγγελία = 5 ευρώ----Από 65 ευρώ παραγγελία = Δωρεάν μεταφορικά 

Δωρεάν Αποστολή πανελλαδικά
Η δωρεάν αποστολή παραγγελιών γίνεται ΜΟΝΟ για παραγγελίες που τοποθετούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (ΟΧΙ τηλεφωνικές, email, φαξ) αξίας άνω των 65€ και βάρους (πραγματικό & ογκομετρικό) μικρότερο των 2 κιλών και αποστέλλονται με ACS Courier για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδος.

Tρόποι Αποστολής (Κύπρος) Cyprus

Εμπορευματική μεταφορά για Κύπρο (παράδοση στην πόρτα σας). Αναχώρηση κάθε δεύτερη Παρασκευή, παράδοση εντός 7 εργάσιμων ημερών (από την ημέρα αναχώρησης)