Καλάθι 0 τεμάχια διαθέσιμα - 0.00
0
Καλάθι 0 τεμάχια διαθέσιμα - 0.00
0

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

Τρόποι πληρωμής

1.Με δυνατότητα κατάθεσης των χρημάτων σε μια εκ των συνεργαζόμενων τραπεζών μας:

Εθνική Τράπεζα

IBAN:GR2901101930000019364155630

Γράφοντας το πλήρες ονοματεπώνυμο σας στην απόδειξη κατάθεσης και ως αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας. εναλλακτικά συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής. ( Καλό θα ήταν αφού κάνετε την κατάθεση να μας κάνετε ένα τηλέφωνο για ενημερώση για να ξεκινάει άμεσα η επεξεργασια της παραγγελίας )Οι παραγγελίες που δεν πληρώνονται εντός 3 ημερών ακυρώνονται.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Σε περίπτωση εξόφλησης της παραγγελίας ηλεκτρονικά με μεταφορά χρημάτων σε τράπεζα που συνεργαζόμαστε τα έξοδα μεταφοράς(προμήθεια εμβάσματος) των χρημάτων επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη που κάνει την μεταφορά.

2.Πληρωμή μέσω PayPal®:


Με αυτό τον τρόπο η παραγγελία προπληρώνεται. Η παραγγελία επεξεργάζεται την επόμενη εργάσιμη της πληρωμής. Οι παραγγελίες που δεν πληρώνονται εντός 4 ημερών ακυρώνονται.


3.Με αντικαταβολή.

acscourier.net
Τα προϊόντα έρχονται μέσω της ACS Courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής με χρέωση 3,00 € απλή αποστολή.Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον κόστος 2,50€ ευρω.

(Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση) (Η χρέωση έχει υπολογιστεί ήδη στην παραγγελία σας την ώρα που την κάνατε και δεν χρειάζετε να πληρώσετε έξτρα στον courier αλλα μόνο το ποσό που θα σας πεί). Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν θα καθίσταται δυνατή όταν το σύνολο της παραγγελίας είναι αξίας μεγαλύτερης των € 150 ή πρόκειται για παράδοση εκτός Ελλάδος.